Denna tradition har nu Linda hakat på så vi bjuder även hennes vänner när de förlovar sig.
Så igår hade vi förlovningsmiddag för Anna-Karin och Anders.
Som vanligt vill man ju ha något sorts tema på middagen. Vi började med att bjuda dem på Blossas årgångsglögg anno 2008 och till detta äkta Göteborgs pepparkakor. Dels för att det snart är jul och dels för att Anna-Karin inte dricker något med bubblor i. En bra start kändes det som.
Sedan tog vi oss ut till köket för själva middagen. (Matsalen är ju kontor numera sedan Ellen fått eget rum)
Väl i köket bjöd vi på en enkel förrätt modell tapas (kvällens tema medelhav). På tallriken återfanns rostad salami, parmaskinka, marinerad vitlök, prästost i bit samt ciabata. Till detta drack vi Baron de Ley Finca Monasterio. Nedan ser ni upplägget.
Efter detta drack undertecknad och Anders en kopp kaffe med en liten whiskey till.
Vi var nöjda med vår bjudning och gästerna verka minst lika nöjda.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar